Ezeket itt gyűjtögetem. Ha többet akarsz tudni, és jobban akarsz lenni, akkor szíveskedjél ezeket itten végignézni, elolvasni.

Thomas DeLauer videói:

Szeretem ezt az embert, mert baromi hiteles. Meg jól néz ki. Meg profik a videói… Na mit akartok még? Nézzétek. “Böjtöljetek. Ketózzatok.” – mondja, és akkora a bicepsze, mint a fejem.

My 100lb Weight Loss & Loose Skin – 50 kilós fogyása és a stria + laza bőr problematika videó

Dr Berg videói:

A Próféta. (Majd teszek fel, ha lesz időm, de minek várnátok addig? Itt csatornája. Van fent pár ezer videó, keresővel keressetek közte: autofagy, intermittent fasting, ketogenic diet)

A Honlap:

… ahol egy nagyon fájdalmas hajnalon megtaláltam és diagnosztizáltam a hasmenés vírusos okozta magnéziumhiányomat, ami napok alatt invalidussá tett, és vészesen kezdett a reumatológia és a pszichiátria felé juttatni engemet. Szendi Gábor honlapja: tenyek-tevhitek.hu

“Az artériák merevvé válásának megelőzéséről” cikk

Továbbiak:

Dave Asprey: Superhuman Minden biohackerek egyik atyja, de ha maholnap te is ózont pumpálsz a “popsidba”, hogy kivételesen én is eme negédes terminust használjam (a lyukba, nem a szövetbe), akkor ne engem hibáztass…

Lakatos Péter – Sáfrán Mihály: Legyél te is biohacker (Szerény véleményem szerint nincs eléggé megírva, de jó könyv. A tördelőt megcsapnám.)